Hatay’da Iskenderun’da 51 Hafızımız Icazet Aldı

Hatay'da Iskenderun'da 51 Hafızımız Icazet Aldı

iskenderun'da 51 hafızımız icazet aldı

10 Aralık 2022 - 14:35

İskenderun Müftülüğü tarafından Nihal Atakaş Camii'nde düzenlenen hafızlık icazet merasiminde Cemil Nezahat Güler Hafızlık Kursumuzda eğitim görmüş ve hafızlık belgesi almaya hak kazanmış 51 hafızımıza belgeleri verildi.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Hatay İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Kaymakamı M.Sami Yılmaz, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Müftüsü Osman Şekerci, Kırıkhan Müftüsü Ahmet Sevinç, Yayladağı Müftüsü Necat Şimşek, Belen İlçe Müftüsü Hamza Köse ve siyasi parti temsilcileri iştirak etti.

İlçe ve il müftümüzün selamlama, belediye başkanımızın tebrik konuşmaları ile başlayan program, Kursumuz Müdürü Mevlüt Günüz, İstanbul Ayasofya-i Kebir Camii Baş İmam Hatibi Ferruh Muştuer ve Müezzin Kayyımı Rıdvan Akbaş'ın Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile devam etti .

İcazet programımız Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin hocamızın duası, hafızlarımıza belge ve hediyelerin takdimi ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri