Hatay’da Personel Değerlendirme Ve Istişare Toplantısı...

Hatay'da Personel Değerlendirme Ve Istişare Toplantısı Yapıldı

personel değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı

07 Ocak 2023 - 14:35

Diyanet İşleri Başkanlığı ilgili mevzuatı kapsamında her üç yılda bir yapılan genel teftiş çerçevesinde Hatay İl Müftülüğüne bağlı 15 ilçemizde yaklaşık 1 aydan beri devam eden genel teftişin akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Ömer Balaban’ın katılımlarıyla Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde Personelimiz Değerlendirme ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

Toplantı, İl Müftülüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Abdullah Yazar’ın Kur’an Tilavetiyle başladıktan sonra açış konuşmasını İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili yaptı.

Toplantıda Başmüfettiş Ömer Balaban; Bir taraftan Başkanlığımızın taşradaki hizmetlerinin etkin ve verimliliğinin artırılması yönünde tecrübe paylaşımında bulunurken diğer taraftan başkanlığımızın hizmet alanları ile ilgili genel bir değerlendirme ve istişarelerde bulundu.

Toplantıya; Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Ömer Balaban ile birlikte Müfettiş Osman Balcı, Müfettiş Yardımcısı Osman Çakır, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ile İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, Murakıplar ve Antakya ve Defne İlçelerinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplantı; İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin Başmüfettiş Ömer Balaban’a plaket takdim etmesiyle sona erdi.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...