Hatay’da Türkiye Diyanet Vakfı, Milletimizin Yardım Elini...

Hatay'da Türkiye Diyanet Vakfı, Milletimizin Yardım Elini Ihtiyaç Sahiplerine Ulaştırmayı Sürdürüyor

türkiye diyanet vakfı, milletimizin yardım elini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor

25 Ocak 2020 - 14:36

Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi’nin işbirliği ile düzenlenen ‘#YolunİyilikOlsun’ temalı yardım kampanyasına anlamlı bir destek geldi.

İlimiz Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu Yöneticisi ve Diyanet-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, ‘#YolunİyilikOlsun’ temalı yardım kampanyasına duyarsız kalmayarak nakdi yardımda bulundu.

Hasan Urhan’ın yaptığı bağışı teslim alan İl Müftümüz; hassasiyetinden dolayı teşekkür edip makbuzu kendisine takdim ederek İdlib’e gönderilmek üzere vakıf yetkililerine teslim etti.

KAMPANYA DEVAM EDİYOR

Milletimizin gönülden paylaştığı emanetleri ulaştırmak için #YolunİyilikOlsun

Bu iyilik seferberliğine destek vermek için YARDIM yazıp 5601'e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilir ya da bagis.tdv.org adresinden online bağış yapabilirsiniz.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri