Hatay Eğitime Destek Platformu Aylık Toplantısı Il...

Hatay Eğitime Destek Platformu Aylık Toplantısı Il Müftülüğümüzde Yapıldı

hatay eğitime destek platformu aylık toplantısı il müftülüğümüzde yapıldı

21 Ocak 2022 - 16:21

Hatay Eğitime Destek Platformu ve Milli İrade Platformu aylık toplantısı 20 Ocak 2022 Perşembe günü İl Müftülüğümüzde yapıldı. Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi'nin de üyesi olduğu toplantıya STK temsilcilerinden oluşan platform üyeleri katıldı.

Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kızılay tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Mustafa Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrt. Üyesi ve platform başkanı Dr. Mehmet Onur ve İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili’nin selamlama konuşmaları ile devam etti.

İl Müftü Yardımcımız Murat Akçay tarafından yapılan Türkiye Diyanet Vakfı tanıtım sunumunun ardından platform üyelerinin konuşmaları ile program sona erdi.

Haber20.1.2022

Burdur'da "baba Okulu" Projesi