Hatay Valisi Sayın Mustafa Masatlı, Hatay Il Müftüsü Mevlüt...

Hatay Valisi Sayın Mustafa Masatlı, Hatay Il Müftüsü Mevlüt Topçu Alevi Vatandaşların Gadir-i Hum Bayramlarını Kutladı

hatay valisi sayın mustafa masatlı, hatay il müftüsü mevlüt topçu alevi vatandaşların gadir-i hum bayramlarını kutladı

08 Temmuz 2023 - 14:35

Hatay Müftüsü Mevlüt TOPÇU, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.)’in Veda Haccı dönüşünde Ehl-i Beyt’inden Hazreti Ali’yi taltif ettiği gün olarak kutlanan Gadir-i Hum Bayramı kapsamında Samandağ ilçesinde bulunan Hz. Hızır Türbesinde düzenlenen etkinliğe Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile katıldı.

Burada vatandaşların Bayramlarını kutlayan Müftü Mevlüt Topçu, Gadir-i Hum Bayramının Hatay’ın inanç ve kültür zenginlikleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Akabinde 13 medeniyete ve 3 semavi dine ev sahipliği yapan Medeniyetler Şehri Hatay’ın Kanaat Önderleri Ali Yolcu ve Nasrettin Eskiocak’ı ziyaret ederek Gadir-i Hum Bayramını kutladı.

Etkinlik ve ziyaretlerde Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu Defne Kaymakamı Mesut Çoban, Samandağ Kaymakamı Mehmet Aksu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar da katıldı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi