ığdır’da Ramazan Ve Zekat Iyilik Buluşmaları

ığdır'da Ramazan Ve Zekat Iyilik Buluşmaları

ığdır'da ramazan ve zekat iyilik buluşmaları

01 Nisan 2023 - 14:45

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde ülke genelinde “Ramazan ve Zekât İyilik Buluşmaları” düzenleniyor.

Bu kapsamda Iğdır İl Müftülüğünün konuğu olan Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar, ilimizde bir dizi etkinliklere katıldı.

Merkez Erkek Yatılı Kur'an Kursumuzda hafızlarla bir araya gelen Müftü Dr. Hasan Çınar, Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz eder saygı, sevgi ve hürmetlerimi dilerim dedi.

Merkez Camii ve Nuh Nebi Camiinde ziyarette bulunan Ankara İl müftüsü Dr. Hasan Çınar, “Ramazan ve Zekât” konusunda cemaate "Bizler komşusu açken tok yatmayan, zekât vererek sosyal adaleti tesis eden bir ümmetiz. 11 ilimizi vuran depremlerin ardından dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz zamandayız. Bu sebeple bu illerimizden gelen depremzede kardeşlerimize Ensar olup kucak açacağız, varlığımızı paylaşacağız ve onları ayağa kaldıracağız." diye hitap etti.
İhtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret eden Ankara il Müftüsü Dr. Hasan Çınar’a Iğdır İl Müftüsü Dr. İrfan Açık eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.