Düzce’de Iyilik Sofrası Kuruldu.

Düzce'de Iyilik Sofrası Kuruldu.

düzce'de iyilik sofrası kuruldu.

01 Nisan 2023 - 12:25

Düzce'de İyilik Sofrası Kuruldu.

Düzce İl Müftülüğü ve Düzceli esnafların desteği ile Müftülük Konferans Salonunda her kesimden geniş katılımın olduğu iftar programı düzenledi.

Düzceli esnafların dayanışması ile düzenlenen iftar programına Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, emekli il müftüleri, ilçe müftüleri, hayırseverler, müftülük personeli ve esnaflar katılım sağladı.

Program Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu' nun sürdürdüğü "Esnaflar Kur'an Öğreniyor" projesi kapsamında bir yılda toplam 140 kursiyerin eğitim sürecini anlatan video izletisi ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nin zekât ile ilgili hazırladığı gösterinin ardından Cedidiye Camii imam hatibi Fatih Zeren'in Kur'an tilaveti ile devam etti.

Geniş katılımlı iftarın ardından selamlama konuşması yapan İl Müftüsü Osman Aydın böyle güzel bir program vesilesiyle buluşmanın kendisini memnun ettiğini ifade ederek katılımları dolayısıyla teşekkür etti.

Programa misafir olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Osman Şener iftar sonrası sohbet yaptı. Zekâtın dini bir vecibe olduğundan bahseden Vaiz Osman Şener Ramazan ayında bihassa deprem bölgesinde yaşanan acı tablonun dayanışmaya vesile olan zekat ve sadakalarla hafifletildigini söyledi.

Program sohbetin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Valisi Soytürk, Kurban Vekâletini Tdv’ Ye Verdi
Tekirdağ Valisi Soytürk, Kurban Vekâletini Tdv’ Ye Verdi
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş "orman Benim" Kampanyasına Katıldı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş "orman Benim" Kampanyasına...