Igdir’da Il Müftümüz Dr. Irfan Açık Kurbanını Tdv’ Ye...

Igdir'da Il Müftümüz Dr. Irfan Açık Kurbanını Tdv’ Ye Bağışladı

il müftümüz dr. irfan açık kurbanını tdv’ ye bağışladı

17 Haziran 2021 - 14:45

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile 2021 yılı vekaletle kurban organizasyonu “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” teması ile yurt içi 1125 TL yurt dışı 925 TL olarak belirlendi.

İlk Kurban Bağışı Iğdır İl Müftüsü ve TDV Iğdır Şube Baskani Dr. İrfan AÇIK tarafından verildi.

Müftü Dr. İrfan Açık “mazlum ve muhtaç kardeşlerimizin yüzünü güldürmek ve onların bayram sevincine ortak olmak için tüm hayırsever kardeşlerimizi kurban bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kurban Organizasyonuna bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız bagis.tdv.org adresinden, mobil bağış uygulamasından, banka/PTT şubelerinden, veya il ve ilçe müftülüklerinden bağışlarını gerçekleştirebilirler.

#KurbanınıPaylaş KardeşinleYakınlaş

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.