Igdir’da On Kıta Bir Vatan, Ilelebet Istiklal

Igdir'da On Kıta Bir Vatan, Ilelebet Istiklal

on kıta bir vatan, ilelebet istiklal

20 Mart 2021 - 14:45

Iğdır İl Müftülüğümüz tarafından, gençlere yönelik “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Müftülüğümüz tarafından İstiklal Marşı ve milli şair Mehmet Akif Ersoy’un gençler tarafından daha iyi anlaşılması amacıyla; “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenledi.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda dereceye giren öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde İl Müftülüğünde gerçekleştirilen Ödül Takdim Töreni'nde öğrencilerle bir araya gelen İl Müftümüz Mustafa Tekin yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmanın resim kategorisinde Şehit Emin Güner Anodulu İmam Hatip Lisesi orta kısım öğrencisi Besra Nur ERKUŞ birinci, aynı okuldan Melek OLUZ ikinci, Tuzluca Molla Kamer ortaokulundan Esra CAN üçüncü oldu.

Kompozisyon kategorisinde ise Bahçeşehir Fen Lisesinden Hayrunnisa Hazal BULUT birinci, Atatürk Anadolu Lisesinden Derya PEÇEN ikinci, Şehit Emin Güner Anodulu İmam Hatip Lisesinden Bedirhan BALDIZ üçüncü oldu.

Program sonunda yarışmaya katılan tüm öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...