İmam (vekil)ve aşçı alım ilanı

İmam alım ilanı ve aşcı alım ilanı

04 Temmuz 2018 - 21:27 - Güncelleme: 04 Temmuz 2018 - 21:35

Sinop İli genelinde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 86. maddesine göre (kanuni izin, geçiçi görev, disiplin cezası uygulaması veya görevden uzaklaştırma nedenleri ile görevden ayrılmalar) münhal hale gelen ve aşağıda ismi belirtilen İmam Hatip kadroları ile münhal bulunan aşçı kadrosuna 12.07.2018 Perşembe giintl saat 10:00'da, Sinop İl Müftülüğü'nde yapılacak olan yarışma sınavı ve mülakatla atama yapılacaktır.

VEKİL İMAM HATİP KADROLARI
I. Sınava Katılmak İsteyen Adaylarda Aranacak Şartları

1 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A maddesindeki şartlar ile Diyanetİşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin “ortak nitelik” şartını taşımak,
2 - 2016 KPSSP (DHBT) 122-123-124 puan türlerinden en az 60 puan almış olmak,
3 - Vekil İmam Hatip olarak atanmak için en az imam-Hatip Lisesi mezunu olmak,
4 - Halen Vekil İmam Hatip olarak çalışıyor olmamak,

II. Sınav İşlemleri

1- Mülakatta 70 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacaklardır.

II. Başvuru İçin Gereken Belgeler

1- Talep Formu (fotoğraf yapıştırılmış)
2 - TC Kimlik Numaralı Kimlik Belgesi sureti
3 - Diplomanın Fotokopisi
4 - 2016 yılında yapılan KPSSP (DHBT) 122-123-124’den en az 60 puana sahip olduğunu gösterir onaylı belge.

AŞÇI KADROSU İÇİN;

1 - Halen görevli olmak,
2 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak,

3 - Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme ve Sınav Yönetmenliğinde belirtilen şartlara haiz olmak,

4 - Her iki kadronun şartlarını taşıyan adaylar 26.06.2018 - 10.07.2018 tarihleri mesai günleri 08:00-17:00 saatlerinde istenen belgelerle birlikte Sinop İl Müftülüğü'ne şahsen müraccat edeceklerdir.

Bu duyuruda belirtilen şartlara uygun olmayan, faks ve e-mail ile yapılan müracaatlar ile 10.07.2018 tarihi (saat 17:00)’dan sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

VEKİL İMAM HATIP ALIMI İÇİN BOŞ BULUNAN CAMİLER

S.N

İLİ / İLÇESİ

KADRONUN ADI

SÜRESİ

LOJMAN

SİNOP/BOYABAT

KAYABOGAZI KY. ÇAMLICA MH. C.

----

SİNOP/DURAĞAN

ERENKÖY KY. C.

3AY

SİNOP/GERZE

KAHRAMANELİ KY. C.

6AY

SİNOP/GERZE

KÖŞK C.

3AY

MÜNHAL AŞÇI KADROLARI

S.N

İLİ / İLÇESİ

KADRONUN ADI

SINIFI

SİNOP/BOYABAT

AŞÇI

Y.H.S

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...