ısparta’nın örnek Camii Seçildi

ısparta'nın örnek Camii Seçildi

ısparta'nın örnek camii seçildi

08 Kasım 2022 - 14:55

Isparta'nın Örnek Camii Seçildi

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Cami ve Çevresini Güzelleştirme Yarışması'nda Hacı Ali Gökgöz Camii, Isparta'nın en güzel camisi seçildi.

Hacı Ali Gökgöz Camii İmam-Hatibi Hasan Hüseyin Öztürk, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı olarak gelen Başarı Belgesini Isparta Müftüsü Bayram Şahin’in elinden aldı.

Isparta Müftüsü Şahin, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Cami ve Çevresini Güzelleştirme Yarışması kapsamında Hacı Ali Gökgöz Camii, Isparta birincisi seçildi. Yarışmada baz alınan kriterler ise, otopark, çevre düzenlemesi, engellilerin camiye girebilmesi için yapılan düzenlemeler, abdesthane, cami bahçesi ihata duvarı, cemaat için oturma yeri, çocuklar için oluşturulan park, ağaçların budanması, mevsime uygun fidan ve çiçek dikilmesi, cami ünitelerinin günlük, haftalık ve aylık bakımının yapılıp yapılmadığı gibi konular ele alındı. Camimize elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi ve İmam-Hatip Hasan Hüseyin Öztürk'ü tebrik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı