Isparta’da 5 Buçuk Ayda Hafız Oldu

5 buçuk ayda hafız oldu

02 Haziran 2023 - 14:55

5 Buçuk Ayda Hafız Oldu

Isparta Müftülüğüne bağlı Hayırlar Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi gören Iraklı sekiz kardeş Ruqaya Omer Khalid, 5 buçuk ayda hafız oldu.

20 Aralık 2022 tarihinde Kur’an-ı Kerimi ezberlemeye başlayan Ruqaya Omer Khalid, 29 Mayıs 2023 tarihinde hafızlığını bitirdi.

Hafız bitiren Ruqaya Omer Khalid için Isparta Müftülüğünde "Hediye Takdim Töreni" düzenledi.

Hafızları tebrik ederek hediyesini takdim eden İl Müftüsü Bayram Şahin, " Hafız kardeşimizi ve hafızlık yaptıran hocalarımızı tebrik ediyorum. Kur’an kursumuzda hafızlarımızın ve hafızımızın yetişmesinde emeği olanları da ayrıca tebrik ediyorum. Hafız demek, sadece Kur’an-ı Kerim’in kelimelerini, ayetlerini ezberleyen değil, aynı zamanda onun manasını kalbine ve ruhuna nakşeden, aklına yerleştiren ve gönül dünyasında seyredip, hayatında tatbik etmeye çalışandır. Siz kıymetli genç hafızlarımızın da hayatlarınızın geri kalan kısmında hafızlığınızı muhafaza edebilmenizi ve hıfzettiğiniz mukaddes Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in ayetlerini anlayarak hayatlarınızda yaşayabilmenizi Yüce Rabbimden niyaz ederim." diye konuştu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...