Karabük’te 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımızın 10. Yıl...

Karabük'te 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımızın 10. Yıl Coşkusu

4-6 yaş grubu kur'an kurslarımızın 10. yıl coşkusu

02 Haziran 2023 - 16:30

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımızın 10. Yıl Coşkusu

İl Müftülüğümüz olarak, Başkanlığımızca  2013-2014 yılından itibaren çocuklarımızın  Allah'ı ve Sevgili Peygamberimizi sevgi temelli tanımaları ahlaki ve dini değerleri fark etmeleri, Kur'an-ı Kerim'i kendi seviyelerine uygun ögrenebilmek için oluşturulan 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımızın 10. Yıl Etkinliğinde mezun öğrencilerimizle ve eğitim gören sevimli miniklerle biraraya gelmenin büyük mutluluğunu ve sevincini yaşadık.

Karabük Şehir Parkında düzenlenen  etkinlik, Sayın Valimiz Fuat Gürel ve Değerli Eşi Sayın Özlem Aras Gürel Hanimefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Koray Kesgin, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu ve Kıymetli Eşi, Belediye Baskan Yardımcısı Sayın Seher Berker, İl Müftü Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz  Müftülük Personelimiz, Kur'an Kursu Ögreticilerimiz, öğrencilerimiz ve Velilerimizin coşku dolu geniş katılımıyla gerçekleşti.

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun açış ve selamlama konuşmasının ardından, Sayın Valimiz Fuat Gürel konuşmalarında geleceğimiz olan çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi sevdirerek öğretmenin önemine vurgu yaptı.

Çocukların aileleriyle birlikte doyasıya eğlendikleri programda, çeşitli oyunlar, etkinlik atölyeleri, anı defteri köşesi, mezunlar fotoğraf sergisi, yarışmalar, hediyeler ve ikramlar yer aldı.

İl Müftülüğümüz olarak teşrifleriyle onurlandıran Sayın Valimiz ve eşi Kıymetli Hanımefendiye, Sayın Başsavcımıza, Sayın Belediye Başkan Yardımcımıza şükranlarımızı arz ederiz.

Ayrıca, çok değerli desteklerinden dolayı başta İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'ya, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu'ya, programın organizesinde Eğitim Hizmetleri Birimimize, Kur'an Kursu Ögreticilerimize, Müftülük Personelimize, Din Görevlilerimize, TDV Yayın Satış Sorumlumuza sonsuz  teşekkürlerimizle....

#KarabükİlMüftülüğü
#4-6YaşKur'anKursları


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...