Isparta’da “beklenen Sensin” Kampanyası Dağıtımı Başladı

Isparta'da “beklenen Sensin” Kampanyası Dağıtımı Başladı

“beklenen sensin” kampanyası dağıtımı başladı

29 Nisan 2021 - 14:55

Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi ve Isparta İl Müftülüğü İşbirliğiyle düzenlenen “Bu Ramazan’da da Kardeşlerini Unutma! Beklenen Sensin” kampanyası sonuçlarını vermeye başladı.

Hayırseverlerin, zekat ve fitrelerine niyetlenerek yapmış oldukları 120 (Yüzyirmi) TL değerinde Ramazan Kumanyası karşılığında alışveriş kartları din görevlileri ve kur’an kursu öğreticilerinin belirlediği ailelere dağıtıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şube Başkanı ve İl Müftüsü Bayram Şahin kampanya hakkında şunları söyledi: “Hayırsever kardeşlerimizin zekat ve fitrelerine niyetlenerek katılmış oldukları kampanyaya oldukça büyük ilgi gösterildi. Bizler de hayırseverlerin emanetlerini alarak onlarla muhtaçlar arasında bir köprü olduk. Gerçekten muhtaç aileleri belirledik ve inşaallah Ramazan Bayramı’ndan bir hafta öncesine kadar emanetleri sahiplerine teslim etmiş olacağız. Hayırsever kardeşlerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyor, zekat, fitre ve infaklarının yüce Allah tarafından kabulünü niyaz ediyorum.”

Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin tarafından başlatılan dağıtıma İl Müftülüğü personeli ve Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri de katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...