Isparta’da “bir Iyilik, Sıcak Bir Yuva” Kampanyasına...

Isparta'da “bir Iyilik, Sıcak Bir Yuva” Kampanyasına Destekler Devam Ediyor

“bir iyilik, sıcak bir yuva” kampanyasına destekler devam ediyor

05 Mart 2021 - 14:55

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na, toplumun tüm kesimlerinden gelen destek artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Isparta İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi, “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na destek olmak amacıyla bir kampanya başlattı.

Ispartalı hayırsever Mesut İzciler de kampanyaya destek vererek Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesine bağışta bulundu.

İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi Başkanı Bayram Şahin,  hayırsever İzciler’e teşekkür ederek, yapılan bağışların Allah katında kabul olmasını ve Suriye'de yaşanan insanlık dramının sona ermesini diledi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı