Isparta’da Ekim Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta'da Ekim Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

ekim ayı personel toplantısı yapıldı

20 Ekim 2022 - 14:55

Ekim Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta Müftülüğü 2022 yılı Ekim ayı personel toplantısı İl Müftüsü Bayram Şahin’in başkanlığında Ulu Camii’de gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İl Müftüsü Şahin’in açılış konuşmasından sonra Prof. Dr. Hasan Tevfik Marulcu’nun sunumlarıyla devam etti.

18 Ekim 2022 Salı günü gerçekleşen ve öğleden önce erkek personelin, öğleden sonra kadın personelin İplikçi Camii'nde katıldığı toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen yazılar okundu.

Mutad personel toplantılarında her ay alanında uzman konuklar davet edilerek, personelin mesleki bilgisinin ve yeterliklerinin geliştirilmesine katkıda bulunulacak.

Antalya'da Engelli Koordinatörlüğü’den Farkındalık Programı.
Şanlıurfa'da Müftü Aslan, ‘’bağışlarınızla Binlerce Ihtiyaç Sahibi Ailenin Evine Et Giriyor’’
Şanlıurfa'da Müftü Aslan, ‘’bağışlarınızla Binlerce...