Isparta’da Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Isparta'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

31 Mart 2021 - 14:55

Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ilçe müftüleri ile çevrimiçi olarak toplantı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Bayram Şahin’in başkanlığında yapılan toplantıya il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri, il/ilçe vaizleri ve şefler katıldı.

29.03.2021 tarihinde yapılan ve çeşitli konuların istişare edildiği toplantıda İl Müftüsü Şahin özetle şunları söyledi: “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen 2021 Yılı Ramazan Ayı Hizmetleri Talimatı Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanacak, kesinlikle tüm cami ve kur’an kurslarında bu konularda alınan tedbirlere titizlikle uyulmasına devam edilecek ve tüm ilçelerde personel toplantısı yapılarak bu konularda bilgi verilecektir.”

Birimlerle ilgili konuların ilgili müftü yardımcıları ve şube müdürleri tarafından yapıldığı toplantıda ilçe müftüleri de söz alarak katkıda bulundular. Toplantı, vaizlerin selamlamalarından sonra sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı