Isparta’da "haydi çocuklar Camiye" ödül Töreni

Isparta'da "haydi çocuklar Camiye" ödül Töreni

"haydi çocuklar camiye" ödül töreni

01 Mart 2024 - 14:54

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Isparta Müftülüğü tarafından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilere yönelik "Haydi Çocuklar Camiye" etkinliği düzenlendi.

Programa, İl Müftü Vekili Seyit Böğet, STK Temsilciler, Gençlik Koordinatörleri, din görevlileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Çocukların cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmak amacıyla hazırlanan proje kapsamında din görevlileri çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukları camide buluşturdu.

Öğrencilerin sevincine ortak olan Isparta Müftü Vekili Seyit Böğet, “ Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Öğretmen ve öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum. Okul ve tatil döneminizde camiye gelen, cemaate katılan çocuklar bizleri çok mutlu ediyor. Oyun ve eğlenceden zaman ayırarak camiye ve cemaate katılmaları çocukların cami ile bağlarını koparmıyor.” İfadelerini kullandı

Program, çeşitli hediyelerle sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri