Isparta’da Yaz Kur’an Kursları Personel Bilgilendirme...

Isparta'da Yaz Kur’an Kursları Personel Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

yaz kur’an kursları personel bilgilendirme toplantısı yapıldı

16 Haziran 2022 - 14:55

Yaz Kur’an Kursları personel bilgilendirme toplantısı yapıldı

Müftülük konferans salonunda, İl Müftüsü Bayram Şahin başkanlığında Yaz Kur’an Kursları personel bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İl Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü Yusuf Şener’in gündemi okuması ve değerlendirmeleriyle devam etti. Daha sonra İl Müftüsü Bayram Şahin personele hitaben Yaz Kur’an Kursları gündemi yoğunluklu olarak bir konuşma yaptı.

Gündemin okunması ve gündem maddeleri üzerindeki değerlendirmelerin ardından Yaz Kur’an Kursları seminerleri sunumunu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İl Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü Yusuf Şener; din eğitiminde ilke ve yöntemler, din hizmetlerinde iletişim ve rehberlik, mahremiyet bilinci, anlatıcının gücü, gündem başlıklarıyla Yaz Kur’an Kursları çalışma programını personele sunum eşliğinde paylaştı.

Toplantının öğleden sonraki oturumunda ise aynı gündem maddeleri ile Isparta’daki Kur’an Kursları öğretici ve yöneticileriyle toplantı yapıldı.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi