ısparta Müftülüğünden Kur’an Kerim Ziyafeti Ve Ezgi Gecesi

ısparta Müftülüğünden Kur'an Kerim Ziyafeti Ve Ezgi Gecesi

ısparta müftülüğünden kur'an kerim ziyafeti ve ezgi gecesi

27 Şubat 2024 - 14:55

Isparta Müftülüğü, Belediye Kültür Merkezinde "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ve Ezgi Gecesi " düzenledi.

Programa Isparta Valisi Aydın Baruş, İl Müftü Vekili Seyit Böğet, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, STK üyeleri, il protokolü, gençler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Isparta Müftü Vekili Seyit Böğet’in selamlama konuşmasından sonra 23 Şubat 2024 Cuma günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda Büyük Çamlıca Camii İmam Hatibi Mustafa Alphayta, 2023 TRT Kur’an-ı Kerim Türkiye 3.sü Cihat Nebioğlu, Senirce Camii İmam Hatibi Hafız Yusuf Ulgaç, Uluborlu Zincirli İmam Hatibi Sefa Özen Kur'an-ı Kerim tilaveti sundular. Ayrıca SDÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Hafız Abdullah Ertuç ve Terminal Camii İmam Hatibi Hafız Muhammed Akçıl ezgileriyle salonu coşturdu.

sparta Müftülüğünün yaptığı faaliyetlerinin tanıtıldığı Sinevizyonun ardından İl Müftü Yardımcısı Halil Taş’ın yaptığı dua ile program sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri