Hatay’da Reyhanlı Ilçesinde 36 Umrecimiz Dualarla Kutsal...

Hatay'da Reyhanlı Ilçesinde 36 Umrecimiz Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

reyhanlı ilçesinde 36 umrecimiz dualarla kutsal topraklara uğurlandı

27 Şubat 2024 - 14:35

Diyanet İşleri Başkanlığı umre turları kapsamında Reyhanlı İlçe Müftülüğünce organize edilen özel umre turuna kayıtlı 36 umrecimize yönelik uğurlama programı düzenlendi. Programda konuşma yapan İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU "umrecilerimizi Kutsal topraklara uğurlamak için buradayız, umrecilerimizin ihlas ve samimiyeti kuşanarak bir gönül yolculuğu yapmalarını, ziyaretlerini tamamlayarak memleketlerine ve yakınlarına sağ salim kavuşmalarını, umrelerinin mebrur ve makbul olmasını, orada kazandıkları güzellikleri ömür boyu taşımalarını temenni ediyorum” dedi. Reyhanlı'da gerçekleştirilen uğurlama programına İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Kumlu İlçe Müftüsü ve Kafile Başkanı Mikail UĞUR, Reyhanlı İlçe Müftü V. Mustafa ERDEM, Reyhanlı İlçe Müftülüğü Uzman Vaizi Yahya BERKÖZ, Din Görevlilerimiz ve umreye gidecek vatandaşlarımız ile yakınları katıldı. Duygulu anların yaşandığı programda Diyanet özel umre turuna kayıtlı 36 umrecimiz İl Müftümüzün yaptığı dua ile kutsal topraklara uğurlandı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri