Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, şehit Aileleri Ve Gazilere Devlet...

Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, şehit Aileleri Ve Gazilere Devlet övünç Madalyası Takdim Etti

istanbul valisi ali yerlikaya, şehit aileleri ve gazilere devlet övünç madalyası takdim etti

19 Mart 2021 - 15:00

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Madalya ve Nişanlar Kanunu, ilgili yönetmelik ve Cumhurbaşkanımızın takdirleri gereğince illerde bizzat valiler tarafından hak sahiplerine tevcih edilen “Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni”nde İstanbul’daki şehit aileleri ve gazilere madalya ve beratları takdim etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni, Mecidiyeköy Merkez Cami İmam Hatibi Ali Derman’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İstanbul  Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı tarafından dua edildi.

Törene; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Org. Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Aksu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral  Nuh Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, İlçe Kaymakamları, İl ve ilçe müdürleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Tören, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu