Isparta’da Istiklal Marşının Kabulü Ve M. Akif Ersoy’u Anma...

Isparta'da Istiklal Marşının Kabulü Ve M. Akif Ersoy’u Anma Etkinlikleri

istiklal marşının kabulü ve m. akif ersoy’u anma etkinlikleri

19 Mart 2021 - 14:55

 

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü "On Kıta Bir Vatan,
İlelebed İstiklâl" temasıyla Isparta il merkezi ve ilçelerinde bulunan, hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarımızda çeşitli etkiniklerle kutlandı. İl Müftülüğümüze bağlı merkezde bulunan kız ve erkek Kur’an kurslarımıza ayrı ayrı olmak üzere M. Akif ERSOY konulu seminer, kitap okuma ve tahlili ile dua programları çevrim içi olarak gerçekleştirildi. 11.03.2021 Perşembe günü saat 20.00’de kız kurslarımızın öğretici ve öğrencilerine, 12.03.2021 Cuma günü saat 15.00’da erkek kurslarımızın öğretici ve öğrencilerine, İl Müftü Yardımcısı Enise Erkoç, Din Eğitimi Şube Müdürü Yusuf Şener ve Eğitim Uzmanı Abdullah Aslan’ın katılımlarıyla icra edildi.

Öğrencilerimiz arasında resim, kompozisyon ve şiir yazma yarışmaları düzenlendi. Yarışmalara katılan her öğrencimize, il müftülüğü salonunda düzenlenen törende, ödül verildi. Ödül törenine İl Müftüsü Bayram Şahin, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Uzman ve Vaizler ile yarışmalara dahil olan öğrenciler, öğreticiler ve kurs yöneticileri katıldı. Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İl Müftüsü  Şahin etkinliklere katılan öğrencileri, onlara rehberlik eden öğretici ve yöneticileri tebrik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...