Kahramanmaras’da Bağımlılık Koordinatörlerimize Eğitim...

Kahramanmaras'da Bağımlılık Koordinatörlerimize Eğitim Semineri Düzenlendi

bağımlılık koordinatörlerimize eğitim semineri düzenlendi

01 Aralık 2022 - 16:20

Bağımlılık Koordinatörlerimize Eğitim Semineri Düzenlendi

İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimizde görevlendirilen Bağımlılık Koordinatörlerine yönelik, bağımlılık hizmetlerinde verimliliği artırmak, motivasyon sağlamak amacıyla İl Müftülüğü Konferans Salonunda Eğitim Semineri düzenlendi.

Seminere il genelinde bağımlılık koordinatörü olarak görev yapan personelin yanı sıra İl Müftüsü Mustafa Tekin, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Demir ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Akın Utangan da katıldı.

İl Müftüsü Mustafa Tekin'in selamlama konuşması ile başlayan seminer, İl Bağımlılık Koordinatörü İl Cezaevi Vaizi Osman Peksoy'un "Gençlere Ve Bağımlılara Manevi Yaklaşım Nasıl Olmalı" konulu sunumu ile devam etti.

Osman Peksoy'un sunumunun ardından paydaş kurumların temsilcilerinin sunumlarıyla seminer sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret