Karabük’te Il Müftülüğümüz Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu...

Karabük'te Il Müftülüğümüz Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Organizesiyle "doğal Afet, Olağanüstü Haller Ve Kadın" Konulu Konferans Düzenlendi.

il müftülüğümüz aile ve dini rehberlik bürosu organizesiyle "doğal afet, olağanüstü haller ve kadın" konulu konferans düzenlendi.

21 Mart 2023 - 16:30

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu organizesiyle "Doğal Afet, Olağanüstü Haller ve Kadın" konulu konferans düzenlendi.

 Programa, İl Müftümüz ve Kıymetli Eşi Hanımefendi, İl Müftü Yardımcımız, Şube Müdürlerimiz, İl Vaizlerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz yoğun katılım gösterdi.

 Program; Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayıp, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun  açılış ve selamlama konuşmasının akabinde, Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Özcan Hanımefendinin konferansı ile devam etti.

 Sayın Özcan konuşmasında, 6 Şubat da tüm ülkemizi ve milletimizi derinden üzüntüye boğan, tarif edilemez bir acı ile karşı karşıya kaldık.Tarihden günümüze bu çok zor zamanlarda sabır, cesaret, metanet, şefkat, tevekkül ve teslimiyeti ile öncü ve örnek olan hanımefendiler olduğunu, bu meşakkatli günlerde yaraları hep birlikte sarıp iyileştirmek için çalışmanın, yüreklerde umudu hep birlikte diri tutmanın, dua ile Rabbimize sığınmanın ve dayanmanın önemini vurguladı.

 Geniş ve yoğun  katılım ile  gerçekleşen program, Sayın İl Müftümüz ve  Değerli Eşi Nurgül Aksu Hanımefendinin hediye takdimi ile sona erdi.

 İl Müftülüğümüz olarak, katkı ve değerli sunumlarından dolayı Doç. Dr. Zeynep Özcan Hanımefendiye ve Kıymetli Katılımcılara şükranlarımızı sunarız.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...