Karabük’te "evliliğe Ilk Adım Seminerleri" 2022 Yılı...

Karabük'te "evliliğe Ilk Adım Seminerleri" 2022 Yılı Son Dönem Seminerleri Tamamlandı

"evliliğe ilk adım seminerleri" 2022 yılı son dönem seminerleri tamamlandı

27 Aralık 2022 - 16:30

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Diyanet İşleri  Başkanlığımızın ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesine yönelik "Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek" projesi kapsamında nişanlı ve yeni evli çiftlere yönelik "Evliliğe İlk Adım Seminerleri" 2022 yılı son dönem seminerleri tamamlandı.

4 hafta boyunca devam eden seminerler sonunda  düzenlenen belge törenine, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Müftü Yardımcılarımız, İl Vaizlerimiz, Adrb Koordinatörümüz katıldı.

Katılımcıları tebrik edip belge ve hediye takdiminde  bulunan  İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, yuvalarında dareyn saadet ve huzur dileklerinde bulundu.

İl Müftülüğümüz olarak Kıymetli Katılımcılara ve  sunumlarıyla katkıda bulunan Değerli Hocalarımıza şükranlarımızı sunarız.

Önümüzdeki yıl içinde de seminerlerimiz  düzenlenecek olup katılmak isteyenler İl Müftülüğümüze  bizzat ya da  telefonla başvuruda bulunabilir.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor