Karabük’te Uzman Kur’an Kursu öğreticimize Veda Programı...

Karabük'te Uzman Kur'an Kursu öğreticimize Veda Programı Düzenlendi

uzman kur'an kursu öğreticimize veda programı düzenlendi

06 Aralık 2023 - 16:30

Uzman Kur'an Kursu Öğreticimize Veda Programı Düzenlendi

Müftülüğümüze bağlı Hacı Mustafa Boyraz Hafızlık Kur'an Kursu Uzman Öğreticimiz Esmanur Maden, Karabük İslami İlimler Fakültesine Öğretim Görevlisi olarak atanması sebebiyle veda programı düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu ve Kıymetli Eşi Nurgül Aksu Hanımefendi, İl Müftü Yardımcımız Merve Yumlu, İl Vaizlerimiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz katıldı.

İl Müftümüz Sayın Aksu konuşmasında; "Aslında bu bir veda değil yeni güzel bir başlangıçtır, ilimizde  görev yaptıgı sürece  çalışkanlığı ve özverisi ile güzel hizmetlerde bulunan Değerli Hocamız bundan sonra da İslami İlimler Fakültesinde  akademik ve mesleki  olarak nice öğrencilerin yetişmesinde çalışmalarına devam edecektir. Kendisine  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Programın sonunda  söz alan Değerli Hocamız; "Bu çok anlamlı ve özel  programın tertip edilmesinde İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu Hocamıza ve Kıymetli Eşine, İl Müftü Yardımcımıza ve Vefalı Dostlarım Hocalarımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Program, plaket ve hediye takdiminin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

#KarabükİlMüftülüğü


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi