İzmir’de Gençliğe Değer Programları Devam Ediyor.

İzmir'de Gençliğe Değer Programları Devam Ediyor.

gençliğe değer programları devam ediyor.

06 Aralık 2023 - 16:10

Gençliğe Değer Programları Devam Ediyor.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ve din görevlileri “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında orta öğretim düzeyinde öğrenim veren okullarda gençlerle bir araya gelmeye devam ediyorlar.

Bu kapsamda, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programda öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Fakirullahoğlu öğrencilere; “sosyal medyanın sizi esir almasına izin vermeyin” dedi.

Öğrencilerle “Sosyal Medya Ahlakı” ve “Değerlerimle Değerliyim” konularında sohbet eden Müftü Fakirullahoğlu gençlerden; “sosyal medyayı faydalı işler için kullanmaları, kötülük ve kötülerden uzak kalmaları, çevreleriyle sağlıklı ve bilinçli iletişim kurmaları, milli ve manevi değerlerine bağlı kalmaları, her şeyden çok okula odaklanmaları ve öğrencilik yıllarının kıymetini bilmeleri” yönünde nasihatlerde bulunduktan sonra “sosyal medyanın sizi esir almasına izin vermeyin.” cümlesiyle sözlerini noktaladı.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Medeni Kazak’ın da hazır bulunduğu program vesilesiyle okul idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler İl Müftüsüne teşekkür ederek, bu tip programların devamlı yapılmasının önemine vurgu yaptılar.

İl Müftüsü Fakirullahoğlu’nun sorduğu soruya doğru cevap veren öğrenciye tablet hediye edildikten sonra program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri