Hatay’da Il Müftümüz Mevlüt Topçu Ile Antalya Il Müftüsü...

Hatay'da Il Müftümüz Mevlüt Topçu Ile Antalya Il Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti

il müftümüz mevlüt topçu ile antalya il müftüsü nazif fethi yalçınkaya kur'an kurslarını ziyaret etti

06 Aralık 2023 - 14:35

Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi YALÇINKAYA, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Antakya İlçe Müftülüğü'ne bağlı Ovakent Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu ile Hz Hatice Hafızlık kız Kur'an Kurslarını ziyaret ettiler. Müftü TOPÇU ile Müftü YALÇINKAYA öğrencilerle bir araya gelerek sohbet edip hal hatır sordular. Öğrencilerden Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyen hocalarımız Hafızlığın dinimizdeki öneminden ve faziletinden bahsederek büyük bir özveri ile hafızlık eğitimi almalarından dolayı öğrencilere, ailelerine ve öğreticilere tebrik ve teşekkür de bulundular. Hafızlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan maddi ve manevi desteklerinden dolayı İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU Antalya Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA ve değerli ekibine  şükranlarını iletti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı