İzmir’de Il Müftüsü Ismail Fakirullahoğlu şemdinli Ilçesini...

İzmir'de Il Müftüsü Ismail Fakirullahoğlu şemdinli Ilçesini Ziyaret Etti

il müftüsü ismail fakirullahoğlu şemdinli ilçesini ziyaret etti

28 Aralık 2023 - 16:10

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Şemdinli ilçesini ziyaret etti

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Şemdinli İlçesine gerçekleştirdiği ziyarette bir dizi temasta bulundu.

Temaslarına 125 hafızlık kız öğrencisi bulunan Hz. Ali Yatılı Kız Kur’an Kursu Kursunu ziyaretle başlayan Fakirullahoğlu öğreticilerin sorun ve taleplerini dinledi. Sonra Ebu Eyyup El-Ensari Kur’an Kursunda öğrenim gören ihtiyaç odaklı ve 4-6 grubu öğrencileri ile bir araya geldi.

Temaslarına ilçe Müftülüğünü ziyaretle devam eden İl Müftüsü Fakirullahoğlu, burada ilçe Müftüleri ile toplantı gerçekleştirerek 2023 yılının değerlendirmesi ile 2024 yılında yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alış-verişinde bulundu.

İl Müftüsü Fakirullahoğlu, Başkanlığımızın servisli 15 günlük 24. turu ile umreye gidecek vatandaşlarımıza umre öncesi, esnası ve sonrasında yapmaları gereken konular hakkında bilgi verdi. Akabinde sırasıyla Şehit Ahmet Budak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İmam-Hatip Lisesi Kız Pansiyonunda öğrencilerle buluştu. Buralarda “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında, öğrencilere yönelik sosyal medyayı doğru kullanma, boş vaktin kıymetini bilme, öğrencilik yıllarını güzel değerlendirme, milli ve manevi değerlere bağlı kalma ile ibadet ve itaate devam etmenin önemine vurgu yapan tavsiyeler yaptı. Okul ve pansiyonda sorduğu soruya ilk doğru cevabı veren birer öğrenciye tablet hediye etti.

Müftü Fakirullahoğlu, Şemdinli ilçesi Altınsu Köyünde ikamet edip 2023 yılında hac ibadetini ifa eden bir vatandaşımızı evinde ziyaret ettikten sonra temaslarını tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

Temaslarda, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu’na Şemdinli İlçe Müftüsü Rıdvan Şahin, Yüksekova İlçe Müftüsü Mahmut Sevük, Çukurca İlçe Müftüsü Mahmut Durmuş ve Derecik İlçe Müftü Vekili Hakkı Demirel eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri