İzmir’de Din Görevlilerine Bağımlılıkla Mücadele Semineri...

İzmir'de Din Görevlilerine Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi.

din görevlilerine bağımlılıkla mücadele semineri verildi.

16 Nisan 2024 - 16:10

Din görevlilerine bağımlılıkla mücadele semineri verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli, dalında uzman polis memurları tarafından din görevlilerine yönelik bağımlılıkla mücadele semineri verildi.

Ulu Cami’inde düzenlenen ve merkez ilçe ile bağlı belde ve köylerinde görev yapan din görevlilerinin katıldığı seminer Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Seminerin açış konuşmasını yapan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu; “Bağımlılık yaratan maddelere karşı mücadele hepimizin İslami ve insani görevidir. Öncelikle kendi ailemizi ve hitap ettiğimiz çevreyi bu musibetten korumaya çalışırsak toplumun tamamını kurtarmış oluruz. Bu konuda İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince verilecek bilgileri çevremize anlatıp, bağımlılıkla mücadeleye katkı vermeye çalışalım.” dedi.

Daha sonra söz alan dalında uzman polis memurları, uyuşturucu madde ve madde bağımlılığı nedir?, uyuşturucuya başlama nedenleri, bağımlılık döngüsü ve narkotik suçlarla mücadele etmenin önemi konularında slayt eşliğinde din görevlilerini bilgilendirdiler.

Program sonunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Sorulan sorular cevaplandırıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı