Karabük’te Yazımda Kardeşlik  Var Yaz Kampı Coşku Ve...

Karabük'te Yazımda Kardeşlik  Var Yaz Kampı Coşku Ve Heyecanla Başladı

yazımda kardeşlik  var yaz kampı coşku ve heyecanla başladı

23 Ağustos 2022 - 16:30

Yazımda Kardeşlik  Var Yaz Kampı Coşku ve Heyecanla Başladı

    Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle yürütülen "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında, İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğünce 12-14 yaş arası erkek öğrencilere Yatılı, kız öğrencilere gündüzlü olarak ayrı ayrı düzenlenen yaz kampı programı büyük bir coşku ve heyecanla başladı.

     Kahvaltı programı ile başlayan yaz kampı açılışına katılan İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu, "Kardeşligimizi pekiştireceğimiz, birlikte katılacağınız  çeşitli etkinlik ve  atölye çalışmaları ile iyilik, güzellik ve milli-manevi değerlerle dolu kazanımlar elde edeceğiniz dolu dolu zengin içerikli bir programda sizlerle bir arada olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı herbirinizi gönülden kutluyorum. Sizlere bu kamp programın da rehberlik edecek olan başta İl Gençlik Koordinatörlügümüze, Manevi Danışmanlarımıza, Kıymetli Hocalarımıza, kamp sureci boyunca katkı ve destek veren İl Müftülüğümüz Değerli personeline  ve TDV Karabük şubesine şükranlarımı sunuyor, kamp programımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

#YazımdaKardeşlikVar
#KarabükİlGençlikKoordinatörlüğü
#TDVKarabükŞubesi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...