Kars Müftülüğünden Filistin Yararına Hayır çarşısı

Kars Müftülüğünden Filistin Yararına Hayır çarşısı

kars müftülüğünden filistin yararına hayır çarşısı

05 Kasım 2023 - 16:55

Kars Müftülüğünden Filistin Yararına Hayır Çarşısı

Filistin'de günlerdir zulme maruz kalan Gazze'li kardeşlerimizin yararına , Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi öncülüğünde, TDV Kars Kadın ve Gençlik Kolları, Kur'an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri, Kur'an Kurslarımızda eğitim gören kursiyerler ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile Hayır Çarşısı düzenlendi.

Sultan Alparslan Külliye Camii avlusunda düzenlenen Hayır Çarsısına Kars Valisi Sayın Ziya Polat katılarak Hayır Çarşısını düzenleyen İl Müftülüğü'ne ve destek olan herkese teşekkür etti.

Sabah 9:00 da Kuran tilaveti ve dua ile başlayan ve akşama kadar devam eden hayır çarşısına genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ve çocuğuyla tüm Kars halkı Filistinli kardeşlerine katkıda bulunmak üzere birbiriyle hayırda yarıştılar.

Vatandaşların yogun ilgisi, katkıları ve bağışları sonucunda  Filistindeki mazlum kardeşlerimize ulaştırılmak üzere 221.453 TL. yardım toplandı.

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram #HayırÇarşısı nın gerçekleştirilmesinde emeği geçen TDV Kadın ve Gençlik Kolları başta olmak üzere, Kuran Kursu Öğreticileri ve Öğrencilerine, Din Görevlileri ve Kurum personeline, özelliklede katkıda bulunan hayırsever Kars halkına şükranlarımı sunarım dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.