Kars’ta 05 Nisan 2021 Pazartesi Günü Evliya Camii’nde Aylık...

Kars'ta 05 Nisan 2021 Pazartesi Günü Evliya Camii’nde Aylık Mutad Personel Toplantısı Yapıldı.

05 nisan 2021 pazartesi günü evliya camii’nde aylık mutad personel toplantısı yapıldı.

05 Nisan 2021 - 16:55

Kars İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarla Nisan ayı mutad toplantısı İl Müftüsü Yusuf EVİŞ başkanlığında maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak  Evliya Camii’nde gerçekleştirildi.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Gündem ile ilgili açış konuşmasını yapan Müftü Eviş, İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından sosyal medya üzerinden yapılan Aile eğitimleri programlarına önem verilmesini, görev mahallindeki gençlerle ilgili çalışmaların yapılmasını, Ramazan ayında Mukabele ve Teravih namazı ile ilgili gereken tedbirlerin alınarak Camilerin sosyal mesafe kuralları dahilinde hazır hale getirilmesini istedi. Şube Müdürü M.Mesut ALTIN ise Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken maddeleri personele açıkladı.

 

Toplantı sonunda Müftü EVİŞ, Kars Merkez ve taşradaki din hizmetinin daha etkili halde sunulması noktasında genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini de dinledikten sonra Eğitime Destek Platformu Başkan Yardımcısı ve Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah ARAS ve Müdür Yardımcısı Abdulkerim YUSUFOĞLU’na sunumlarını yapmak üzere sözü devretti. Yusufoğlu, okullardaki seçmeli dersler konusu, imam hatip öğrencilerinin ve imam hatip okullarının durumu ve bu okullardaki sorunlar ile çözüm yollarını personelle istişare ettikten sonra toplantı sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kars'ta Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş...
Kars'ta Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş...
Il Müftüsü Faruk Gürbüz Karaman Anadolu Imam-hatip Lisesi Müdürü Mustafa özer'i Ziyaret Etti
Il Müftüsü Faruk Gürbüz Karaman Anadolu Imam-hatip Lisesi...