Kars’ta Ailenin Korunmasına Yönelik Tanıtım Standı Açıldı

Kars'ta Ailenin Korunmasına Yönelik Tanıtım Standı Açıldı

ailenin korunmasına yönelik tanıtım standı açıldı

26 Kasım 2023 - 16:55

Ailenin Korunmasına Yönelik Tanıtım Standı Açıldı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü münasebetiyle Valiliğimiz himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda paydaş kurum ve kuruluşlar işbirliğinde Ailenin Korunmasına yönelik açılan stantlara Kars İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından stant açılarak katılım sağlandı.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı önünde açılan stantta İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) faaliyetleri de tanıtılarak Diyanet İşleri Başkanlığının aile ile ilgili yayınları hediye edildi.

İl Müftülüğü standını ziyaret eden Kars Valisi Ziya Polat, yapılan çalışmalar hakkında İl Müftüsü Hamza Bayram'dan bilgi aldı.

Müftü Bayram, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"nde yapılan bu tür etkinliklerin iyilik ve merhamete dair kalıcı farkındalıkların oluşmasına vesile olduğuna dikkat çekerek Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeline teşekkür etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.