Kars’ta “iyilik Paylaştıkça çoğalır” Projesi Kapsamında...

Kars'ta “iyilik Paylaştıkça çoğalır” Projesi Kapsamında Kağızman Ilçesine Ziyaret

“iyilik paylaştıkça çoğalır” projesi kapsamında kağızman ilçesine ziyaret

19 Ocak 2024 - 16:55

“İyilik Paylaştıkça Çoğalır” Projesi Kapsamında Kağızman İlçesine Ziyaret

Kars İl Müftülüğü öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından başlatılan "İyilik Paylaştıkça Çoğalır" adlı proje kapsamında ikinci ziyaret Kağızman ilçesine gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak İlçe Müftülüğü ziyaret edilerek proje ve ziyaretin amacı hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Daha sonra Kağızman Müftülüğüne bağlı Aylan Bebek 4-6 yaş Kur’an kursu ziyaret edilerek miniklerin kütüphanesine çeşitli kitaplar hediye olarak verildi.

Ziyarettin devamında Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından "Kış Bayramı" projesi kapsamında 70. Yıl İlkokulu öğrencilerine karne hediyesi olarak mont dağıtımı gerçekleştirildi, TDV Kadın Kolları üyeleri ve gönüllüleri sınıfları gezerek öğrencilerle vakit geçirip öğrencilerle sohbet ettiler.

Akabinde Hacı Atalay ve Miyase Çelik Hafızlık Kız Kuran Kursu ziyaret edilerek Hafızlık yapan öğrencilere ADRB vaizi tarafından sohbet programı gerçekleştirilip, TDV Kadın Kolları tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

TDV Kars Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hamza Bayram, “İyilik Paylaştıkça Çoğalır” projesi kapsamında zaman zaman farklı ilçelere gidilerek bu şekilde ziyaretlerin devam edeceğini belirterek katkı ve desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlara, TDV Kars Şubesi Kadın Kolları üye ve gönüllülerine teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.