Kars’ta Merkez Görevlileri Ile Istişare Ve Bilgilendirme...

Kars'ta Merkez Görevlileri Ile Istişare Ve Bilgilendirme Toplantısı

merkez görevlileri ile istişare ve bilgilendirme toplantısı

26 Aralık 2023 - 16:55

Merkez Görevlileri ile İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı

İl Müftülüğümüz koordinesinde Din Hizmetlerinde verimliliği arttırmaya yönelik  “Merkez Görevlileri İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" Sultan Alparslan Külliye Binası Sohbethane bölümünde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Hamza Bayram’ın başkanlığındaki toplantıya, Kars merkezdeki Camilerde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım’ların yanısıra ilgili Şube Müdürleri ve Din Hizmetleri Uzmanları katıldı.

Toplantıda; İl Müftülüğü öncülüğünde 2023 yılında gerçekleştirilmiş olan müftülük ve din hizmetleri çalışmaları ile 2024 yılında yapılması hedeflenen çalışmalar ile din hizmetlerindeki verimliliğin arttırılmasına yönelik konular müzakere edildi.

Müftü Bayram toplantıda; "Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığının ve Din Görevlilerinin toplumun birliğini sağlamada ve topluma sahih dini bilgiyi ulaştırmada önemli bir görev ve sorumluluk üstlendiğini, bu alanda daha başarılı olunabilmesi için İletişimin önemine dikkat çeken Müftü Bayram tebessümün dahi sadaka olduğunu belirten bir dinin müntesipleri olarak güçlü iletişimle güzel sonuçlar almanın mümkün olduğunu belirtti.

Toplantı sonrasında tüm katılımcılarla Sultan Alparslan Külliye Binasında hizmete açılacak olan Sultan Alparslan Kütüphanesi, TDV Kitap Kahve, Hac ve Umre Bürosu ile Nikah biriminin gezilmesinin ve tanıtılmasının ardından program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.