Kars’ta Ramazan Ayı "personel Istişare Ve Bilgilendirme...

Kars'ta Ramazan Ayı "personel Istişare Ve Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi

ramazan ayı "personel istişare ve bilgilendirme toplantısı" gerçekleştirildi

04 Mart 2024 - 16:55

Ramazan Ayı "Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi

2024 yılı Mart ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme" toplantısı, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

2024 Yılı Ramazan ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" İl Müftüsü Hamza Bayram’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 4 Mart Pazartesi günü yapılan toplantıya Şube Müdürleri, İl Vaizleri, İl Murakıbı, merkez ve merkeze bağlı mahallelerimizde görev yapan din görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı İl Müftüsü Hamza Bayram’ın açılış konuşmalarıyla devam etti.

Hemen akabinde Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve Ramazan ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilecek olan vaaz-irşad, mukabele, fitre-zekat ve hatimle teravih gibi din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi.

Toplantı, dilek ve temennilerin akabinde sona erdi.

Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Kütahya'da Ziya Adnan Bükülmez'in Babası Vefat Etti