Kastamonu’da Aralık Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kastamonu'da Aralık Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi.

aralık ayı personel toplantısı gerçekleştirildi.

20 Aralık 2019 - 17:02

Yılın son personel toplantısı 18.12.2019 tarihinde, İl Müftümüz Ahmet SÜZEN’in başkanlığında, ilçe müftüleri ve müftülüğümüze bağlı tüm personelin katılımı ile gerçekleştirildi. Ayrıca personel toplantısına Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Sayın Ömer BALABAN ile İl’imizde hazır bulunan diğer müfettişler de konuk olarak katıldılar.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, İl Müftümüz Ahmet SÜZEN’in açılış konuşmaları ile devam etti. Gündem maddelerini değerlendiren İl Müftüsü SÜZEN, hem cami hizmetlerinde hem de Kuran Kursu hizmetlerinde verimliliğin arttırılması noktasında telkinlerde bulundu.

Toplantı, Başkanlığımız Başmüfettiş Ömer BALABAN’ın tecrübe paylaşımı ile son buldu. Sayın Ömer BALABAN, Diyanet İşleri Başkanlığındaki 42 yıllık hizmetinin 32 yılını Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığında geçirdiği düşünüldüğünde, paylaştığı tecrübeler personel açısından çok verimli olmuştur.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...