Kastamonu’da Diyanet Işleri Başkanlığınca "2021 Yılı...

Kastamonu'da Diyanet Işleri Başkanlığınca "2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Münasebetiyle ülke Genelinde Düzenlenen "etkili Hutbe Sunumu Yarışması" 8. Bölge Finali Yapıldı.

diyanet işleri başkanlığınca "2021 yılı camiler ve din görevlileri haftası" münasebetiyle ülke genelinde düzenlenen "etkili hutbe sunumu yarışması" 8. bölge finali yapıldı.

03 Ağustos 2021 - 17:00

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında, personelin yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik ülke genelinde düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması 'nın 8. bölge finali Kastamonu’da gerçekleştirildi.

Kovid-19 tedbirleri eşliğinde Nasrullah Camii’nde düzenlenen yarışmaya Ankara, Kastamonu, Kırıkkale, Bolu, Düzce, Çankırı, Eskişehir, Karabük, Bartın ve Zonguldak il birincileri katıldı.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya Eskişehir il birincisi olarak katılan Fehmi AKIN bölge birincisi oldu. Zonguldak  il birincisi  Ömer Faruk Yılmaz bölge ikincisi ve Çankırı il birincisi Sinan Varlı bölge üçüncüsü oldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret