Kastamonu’da Hacı Ihramcızade 4-6 Yaş Kuran Kursumuzda Kuran’a...

Kastamonu'da Hacı Ihramcızade 4-6 Yaş Kuran Kursumuzda Kuran'a Geçiş Töreni Düzenlendi.

hacı ihramcızade 4-6 yaş kuran kursumuzda kuran'a geçiş töreni düzenlendi.

21 Mayıs 2022 - 17:00

Hacı İhramcızade  4-6 yaş Kuran Kursu ilk öğrencilerini çok sayıda katılımcının yer aldığı  Kur’an’a  geçiş töreni ile mezuniyete hazırladı.

Törene İl Müftü Yardımcımız Özlem Öztürk, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’in eşi Münevver Bilgiç, Hacı İhramcızade 4-6 yaş Kuran Kursu öğreticileri, çok sayıda veli ve vatandaş katılım sağladı.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftü Yardımcımız Öztürk, “Değerleri ile büyüyen ve gelişen çocuklar değerlerine daha çok sahip çıkacaktır. 4-6 yaş kuran kurslarımızda çok değerli hocalarımızın her biri özveri ile çalışmakta” diyerek veli, öğrenci ve öğreticilerimizi gayret ve başarılarından ötürü tebrik etti.

Tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti, İlahi dinletisi, İkramların ardından hediye takdimi ile son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret