Kastamonu’da Il Müftümüz Mustafa Bilgiç Imam Hatip...

Kastamonu'da Il Müftümüz Mustafa Bilgiç Imam Hatip Okulları'nın Kuruluş Yıldönümü Münasebetiyle Atabey Imam Hatip Ortaokulu’nda Konferans Verdi.

il müftümüz mustafa bilgiç imam hatip okulları'nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle atabey imam hatip ortaokulu’nda konferans verdi.

03 Kasım 2021 - 17:00

Atabey İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlemiş olduğu konferansa İl Müftümüz Mustafa Bilgiç, İl Müftü Yardımcımız Özlem Öztürk Katıldı.

Atabey İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atabey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü  Muhammed Cebecioğlu bir açılış konuşması yaptı.

İl Müftümüz Mustafa Bilgiç, konferansında öğrencilere Nurettin Topçu, Cemil Meriç gibi eğitim camiamızın duayen ve mütefekkirlerinin eserlerinden ve kendi öğrencilik hayatından örnekler verdi. Sohbet havasında geçen konferansta İl Müftümüz Bilgiç; eğitimin, nitelikli kitaplar okumanın, iyi arkadaşlar edinmenin önemini hoş üslûbu ile anlattı.

Konferans; Atabey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü  Muhammed Cebecioğlu’nun İl Müftümüz Mustafa Bilgiç’e plaket takdimiyle sona erdi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor