Kastamonu’da Il Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç Inebolu Ve...

Kastamonu'da Il Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç Inebolu Ve Doğanyurt Ilçe Personeli Ile Bilgilendirme Toplantısı Yaptı.

il müftümüz sayın mustafa bilgiç inebolu ve doğanyurt ilçe personeli ile bilgilendirme toplantısı yaptı.

20 Eylül 2020 - 17:00

İl Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç İlçe Müftülüklerini ziyaretleri kapsamnında İnebolu ve Doğanyurt İlçelerini ziyaret etti.

İnebölü İlçe Müftümüz Telat Ergin'in refakatinde düzenlenen İnebolu ve Doğanyurt İlçelerinde görevli personelin katılımıyla yapılan toplantılarda, din hizmetlerinde temsil'in önemi ve salgın sürecinde din hizmetlerinde rehavetin getireceği olumsuzlukları değerlendirildi. Son zamanlarda artan salgınlar karşısında kollektif tedbirin hayatın farzı olduğu üzerinde duruldu. Kitap tanıtımı yapılarak kitap okuma alışkanlığın vazgeçilmezliği üzerinde duruldu.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri