Kayseri’de Ktb Erva Spor Okulu Açıldı

Kayseri'de Ktb Erva Spor Okulu Açıldı

ktb erva spor okulu açıldı

20 Ocak 2024 - 17:10

Kayseri Valiliği'nin ERVA Projesi kapsamında Kayseri Ticaret Borsası (KTB) iş birliği ile yapımı tamamlanan KTB ERVA Spor Okulu düzenlenen törenle açıldı. 

 

Düzenlenen açılış törenine Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahil Cıngı, Bayar Özsoy, Dursun Ataş, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, KTB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, sporcular, antrenörler ve sporcuların aileleri katıldı.


“ERVA Spor Okulları’nda şu ana kadar 5 bin lisanslı sporcu olduğunu söyleyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Biz her gencimizin bir sporla uğraşmasını istiyoruz ve her mahallemizde bir spor okulu açacağız diye yola çıktık. Aslında Büyükşehir Belediyemizin Spor A.Ş.’si, ilçe belediyelerimizin spor kuruluşlarında inanılmaz profesyonelce bu işler yapılıyor. Ancak spor sadece belediyelerin, STK’ların değil şu an itibariyle gençlerimizi zehirlemek isteyenlere inat her birimizin elini taşın altına koyması gereken bir alan. Biz de her mahallede ücretsiz, kıyafetlerine kadar her şeyi temin edilerek spor okulları açıp orada öğrencilerimizin kulüpleşmelerini istedik. Bu yıl içerisinde şu ana kadar ERVA Spor Okulları’nda 5 bin tane lisanslı sporcumuz oldu. Dolayısıyla istiyoruz ki hangi yönetici değişirse değişsin bunlar kurumlara ait olsun, kurumlar onlara sahip çıksın. Ticaret Borsası var olduğu sürece bu spor okulunun da var olacağına inanıyoruz. Şu an 18 okul oldu inşallah 30, 40, 50’yi açmış oluruz. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah burada çok değerli çocuklar yetişecek. Veliler de buraya sahip çıksınlar” dedi.

 

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftüsü Akkuş tarafından dua yapılması ve protokol tarafından kurdele kesilmesi ile KTB ERVA Spor Kulübü açıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin