Kayseri’de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı...

Kayseri’de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Gerçekleştirildi

kayseri’de manevi rehberlerle istişare toplantısı gerçekleştirildi

22 Aralık 2023 - 17:10

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un başkanlığında gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında görevli manevi rehberlerle istişare toplantısı yapıldı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığınca toplumsal yapının önemli bir kesimini oluşturan gençlerin ve çocukların milli ve manevi değerler çerçevesinde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla paydaş kurumlara manevi danışman görevlendirmesi yapıldı.

 

Bu kapsamda 20 Aralık 2023 Çarşamba günü İl Müftülüğü toplantı salonunda İl Müftüsü Yusuf Akkuş başkanlığında gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında görev yapan manevi rehberlerin katılımı ile istişare toplantısı yapıldı.

 

Toplantı öncesi İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü iken Erzurum Pazaryolu İlçe Müftüsü olarak atanan İsa Güler’e plaket ve başarı belgesi takdim töreni düzenlendi.

 

İl Müftüsü Akkuş, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü iken Erzurum Pazaryolu İlçe Müftüsü olarak atanan İsa Güler’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

 

Daha sonra Müftü Akkuş tarafından Gençlik Koordinatörü Güler’e teşekkür plaketi ve Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir tarafından da Başarı Belgesi takdim edildi.

 

Tören sonrası Manevi rehberlerin çalışmalarını değerlendiren Müftü Akkuş, “İl ve ilçe müftülükleri olarak gençlerimize manevi rehberlik ediyoruz. Çok önemli bir misyonumuz var. Bütün personelimizle sahada çalışıyoruz. Gönüllerine ve kalplerine girmediğimiz bir gencimiz ve selam vermedik insanımız kalmasın.” ifadelerini kullandı.

 

Manevi rehberler tarafından 2023 yılının son çeyreğinde yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği ve 2024 yılında yapılması planlanan faaliyetlerin görüşüldüğü toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Düzenlenen toplantıya, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İsa Güler ve manevi rehberler katıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...