Kayseri’de Müftü Akkuş’tan Felahiye Ve özvatan Ilçelerine...

Kayseri'de Müftü Akkuş’tan Felahiye Ve özvatan Ilçelerine Ziyaret

müftü akkuş’tan felahiye ve özvatan ilçelerine ziyaret

21 Haziran 2022 - 17:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, 20 Haziran 2022 Pazartesi günü bir dizi programlara katılmak üzere Felahiye ve Özvatan ilçelerine ziyarette bulundu.

 

İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak Felahiye İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek Felahiye İlçe Müftüsü Ömer Yaşkabak’tan ilçede yürütülen din hizmetleri ve gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

 

Müftü Yaşkabak ile birlikte Felahiye İlçe Müftülüğü Hizmet Binası inşaatını ve Merkez Camii’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Müftü Akkuş, daha sonra Felahiye Kaymakamı Volkan Oral ve Belediye Başkanı Vural Coşkun’u makamlarında ziyaret ederek Felahiye İlçesi’nde yürütülen din hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.

 

Felahiye İlçe Müftülüğü ziyareti sonrası Müftü Akkuş, Felahiye İlçe Müftüsü Yaşkabak ile birlikte Özvatan İlçe Müftülüğü’nü ziyaret etti ve İlçe Müftüsü Bilal Dut’dan ilçede yürütülen din hizmetleri ve gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

 

Öğle namazını Özvatan Merkez Cumhuriyet Camii’nde cemaatle kılan Müftü Akkuş, daha sonra Özvatan Kaymakamı Ramazan Teke ve Belediye Başkanı Halit Demir’i ziyaret ederek Özvatan İlçesi’nde yürütülen din hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...