Kayseri’de öğrencilerden Il Müftüsü Akkuş’a Ziyaret

Kayseri'de öğrencilerden Il Müftüsü Akkuş’a Ziyaret

öğrencilerden il müftüsü akkuş’a ziyaret

13 Aralık 2023 - 17:10

Kayseri Akkışla İlçesi Kululu Mahallesi İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Akkışla İlçe Müftülüğü Vaizi Ahmet Aksoy ve Kululu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Özlem Karabay rehberliğinde İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilere teşekkür eden İl Müftüsü Akkuş, öğrencilere Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in hayatından örnekler verdi ve tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Akkışla İlçe Müftülüğü Vaizi Ahmet Aksoy’a ve Kululu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Özlem Karabay’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette İl Müftüsü Akkuş tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrenciler verilen hediyelerden ve ev sahipliğinden dolayı İl Müftüsü Akkuş’a teşekkür ettiler. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.