Kars’ta Müftü Bayram’dan 4-6 Yaş Miniklere Ziyaret

müftü bayram’dan 4-6 yaş miniklere ziyaret

13 Aralık 2023 - 16:55

Müftü Bayram’dan 4-6 Yaş Miniklere Ziyaret

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram ve eşi Sibel Bayram Hanımefendi, Temel Yıldırım, Hz. Ali, Hacı Altun Çalkın ve Hacı Abdulmecit 4-6 Yaş Kur’an Kurslarındaki minikleri ziyaret ettiler.

Minik öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Bayram, kurs öğreticilerinden faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra öğrencilerin etkinliklerine bizzat katılarak destek verdi.

Müftü Bayram; ‘’Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Kur’an kurslarının 4-6 yaş sınıflarında eğitim gören miniklerin erken yaşta aldıkları bilgilerle gelecekte daha faydalı bireyler olacağını’’ ifade etti.

Ziyaretde öğrencilere Diyanet Çocuk takvimleri hediye eden Müftü Bayram, minik yavrularımızın yetişmelerinde emeği geçen öğreticilere teşekkür etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi