Kilis’de Vefa Sosyal Destek Grubu Sokağa çıkma Yasağında Da...

Kilis'de Vefa Sosyal Destek Grubu Sokağa çıkma Yasağında Da Mesaide

vefa sosyal destek grubu sokağa çıkma yasağında da mesaide

26 Mayıs 2020 - 17:45

Kilis İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı görevlileri, Din görevlileri ve Müftülük personelinden oluşan vefa sosyal destek grubu sokağa çıkma yasağı günlerinde Kilis Valiliğince verilen görevleri yerine getirirken vefayı da unutmuyor.

Vefa grubu Kovid-19 vakasının ilk çıktığı günden bu yana çalışan ve nöbet tutan emniyet güçlerinin bayramlarını tebrik ederken bir özel harekatçı polisimizin de doğum gününü kutladı.

Öte yandan gelen talepler doğrultusunda ilacı biten vatandaşların ilaçları yazılıp evlerine götürülüyor, yaşlı vatandaşlarımız ziyaret edilerek bayramları kutlanıyor.

Mezarlık ziyareti de yapan Kilis Müftülüğü vefa grubu ev ev dolaşarak 65 yaş üstü ve 20 yaş altı demeden bütün vatandaşların ihtiyaçlarını aralıksız çalışarak temin etmeye devam ediyor.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret