Kirikkale’de Müftülük Kitap Ve Kandil Simidi Dağıttı

Kirikkale'de Müftülük Kitap Ve Kandil Simidi Dağıttı

müftülük kitap ve kandil simidi dağıttı

08 Ekim 2022 - 17:20

Kırıkkale İl Müftülüğü, Yahşihan İlçe Müftülüğü  ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi  iş birliğinde vatandaşlara kandil simidi,gül ve kitap  dağıtıldı.

Mevli-Nebi Haftası münasebetiyle Kızılay, Yeşilay, İHH ve KADEM’in de   katılımıyla Kırıkkale Üniversitesi B  Kapısında  stant açılarak vatandaşlara ve öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Düzenlenen etkinlikte Kırıkkale  İl Müftülüğü, Yahşihan İlçe Müftülüğü ve  Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın ve Gençlik Kolları kandil simidi, gül ve kitap  dağıttı.

Esnaf ziyaretinin de yapıldığı  etkinliğe, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, Yahşihan İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen ve STK temsilcileri katıldı.

Stantları Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu ile   ziyaret eden İl Müftüsü Yaşar; çalışan gönüllülere, etkinlikte emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara  teşekkür etti.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...